Catering | Ons Huis Hengelo Gld
We leveren u catering van hapjes tot geheel verzorgd buffet. In een straal van 25 km rond om Hengelo Gld.
Catering, Locatie, Levering, eten, drinken, Hengelo, Gelderland, Achterhoek,
15665
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15665,bridge-core-3.0.5,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19376

We verzorgen het graag!

In het gebouw en op locatie

U wilt iets vieren, maar wil dit graag op locatie houden. Dan is catering een goede optie. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Mart eten & drinken kan u op vele manieren voorzien van catering. Van hapjes of een buffet tot volledig verzorgde catering op locatie met personeel. Voor het vervoeren van de catering beschikken wij over 2 speciaal ingerichte bussen, waarmee uw bestelling netjes op locatie arriveert. Wij zetten alles voor u klaar zodat u er geen gedoe mee heeft. Het enige wat u hoeft te doen is een plek maken waar het kan staan.

Catering is mogelijk van maandag t/m zaterdag

Wat we voor u kunnen verzorgen:

 Warm- koudbuffetten

 Barbecue &

husselpan

Pakketten

 Desserts

 Koude & warme hapjes

 Salades

 Lunch

CATERING MOGELIJKHEDEN

Er is bij ons veel mogelijk. Zo kunnen we de hapjes voor uw feest aan huis leveren, een geheel verzorgd buffet voor u klaar zetten inclusief borden en bestek of materialen leveren voor uw feest. We verzorgen het graag voor u.

ONZE ERVARING

Catering particulier0%

Bedrijfscatering/ maaltijden0%

Zelf bereidt0%

Heeft u vragen of wilt u iets bestellen?

Bezorging

Wij leveren catering in een straal van 25 km rond om Hengelo. Bezorgen in Hengelo is gratis, buiten Hengelo hanteren wij bezorgkosten. Tot 10 km - €15,- | 10 t/m 25 km - € 30,-

Wij regelen het

Catering van Mart eten & drinken betekent totaal service. Als wij bij u catering komen leveren hoeft u alleen ruimte te maken waar het kan staan. De rest regelen wij. Tevens hebben wij desgewenst mogelijkheden tot begeleiding aan het buffet.

Borden / bestek

Voor € 1,- p.p. krijgt u van ons borden en bestek geleverd. Zo heeft u geen gedoe met plastic borden en krijgt u volwaardig servies. Tevens mooi meegenomen, wij doen dan de afwas!

Vragen of wat bestellen?