Ons Huis Hengelo Gld | Toneel
Ontmoetingscentrum Ons Huis ligt in het centrum van Hengelo Gld. Een multifunctioneel voor verenigingen, bedrijven en particulieren. Ruimtes zijn beschikbaar van 10 t/m 200 personen. Tevens doen we veel op het gebied van eten & drinken. Van hapjes tot compleet verzorgd buffet.
Catering, ontmoeten, vergaderen, locatie, eten, drinken, hengelo, Gelderland, ons huis, zalen, vergadercentrum, uitvaart, koffie
16039
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16039,ctcc-exclude-EU,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Toneel

VOOR ELK BLIJSPEL

Ons Huis beschikt als een van de weinige in de regio over een vast toneel. Hier wordt jaarlijks dankbaar gebruik van gemaakt door de toneelverenigingen aan het begin van het nieuwe jaar.

 • Toneel uitvoeringen 2018

 • 13 januari | 20:00 uur | Be-Kiek-Ut


  14 januari | 14:30 uur | Be-Kiek-Ut


  20 januari | 20:00 uur | Be-Kiek-Ut 


  9 maart | 20:00 uur | HTV


  10 maart | 20:00 uur | HTV


  11 maart | 14:00 uur | HTV

Toneelgroepen
spelers HTV 2018

Toneelvereniging HTV staat garant voor een leuke avond plezier met een blijspel of klucht.

Hengelose Toneel Vereniging - HTV

Toneelvereniging

‘DE HOEKPAAL’

9, 10 & 11 maart

Geschreven door Jan Derene.

 

Inhoud van het stuk:      

Midden in een dorp ligt een pleintje en aan dat pleintje wonen slechts een paar mensen.

Die mensen leven zo hun saaie bestaan zonder dat er iets bijzonders gebeurt.  Op dat het pleintje staat een houten paal.

Iedereen op het pleintje heeft er wel iets over horen vertellen maar niemand, behalve de cafébaas, weet precies hoe die houten paal daar terecht is gekomen.

Op een dag verschijnen er een paar landlopers op het pleintje. Ze brengen hun nacht door bij de paal. Met hun streken schudden ze als het ware de bewoners wakker. Als dan er ook nog een deftige mevrouw op het pleintje verschijnt en er bovendien pogingen worden ondernomen om die hoekpaal neer te halen, dan wordt geleidelijk aan de herkomst van die paal duidelijk.

Entree kaarten kosten € 6,00
Kaarten kunt u bestellen bij Henk Woerts
tel: 0314 – 625322  | mob. 06 – 55393350
en bij Ons Huis te Hengelo gld tel 0575-463555
Of stuur een mailtje naar:   toneelvereniging-htv@outlook.com
Be-Kiek-Ut 2018

Be-Kiek-Ut is een jonge toneelgroep met ervaren spelers uit de regio Doetinchem - Hengelo - Zelhem

Be-Kiek-Ut

Toneelvereniging

AFGELAST!

Be-kiek-ut speelt ‘Verkeerde hulp op de eerste hulp’

13, 14 & 20 Januari

Toneelgroep Be-kiek-uit speelt op zaterdag 13, zondag 14 en zaterdag 20 januari de klucht ‘Verkeerde hulp op de eerste hulp’ van schrijver Henk Roede in Ons Huis te Hengelo (Gld.). Het is een dolkomisch toneelstuk dat van de ene gekke situatie in de andere over gaat.

 

Het komische stuk speelt zich af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuisje. Dokter Hogebaum is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat ermee stoppen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken.

Dan komt een Joop van het uitzendbureau langs voor schoonmaakwerkzaamheden. Echter ziet Dokter Hogebaum hem per ongeluk voor zijn opvolger aan, wat tot bizarre situaties leidt. Joop denkt al snel dat hij dus ingehuurd is als dokter en vindt dat eigenlijk wel interessant en doet dan ook zijn uitstekende best.

Maar waar is de echte nieuwe dokter en wat voor bezoekers komen er verder allemaal wel niet langs in het ziekenhuis? Zo is er Nella, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er maar bestaan en komt Rebecca eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan dat ze werkelijk iets mankeert. Ook komt Roelien langs met een zere duim, maar is dat de enige reden waarvoor zij langskomt?

Gelukkig kan het ziekenhuis beschikken over het kordate hoofd van de verpleging Joke en verpleegkundige Annie, maar of die de boel nog kunnen redden?

 

Kaartverkoop
Kaarten voor de klucht ‘Verkeerde hulp op de eerste hulp’ zijn te bestellen via de website www.be-kiek-ut.nl. Daarnaast zijn de kaarten in de voorverkoop te verkrijgen bij Ons Huis in Hengelo en telefonisch via het nummer 06-28995531. De kaarten kosten 6,- euro per stuk. Op zaterdag 13 en 20 januari is de zaal vanaf 19.15 uur geopend, waarnaar het toneelstuk om 20.00 uur zal starten. Op zondagmiddag 14 januari is de zaal vanaf 13.45 uur geopend en zal de voorstelling om 14.30 uur aanvangen.